Matematik

HJÆLP - monotoniintervallerne og ekstrema

11. marts 2012 af kennihansen1 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej alle sammen. 

Jeg har fået en aflevering for, som jeg helt kan finde ud af. Håber der nogle kloge hoveder her inden der kan hjælpe mig. 

Det lyder sådan:

Bestem monotoniintervallerne og ekstrema på funktionerne:
a)      f(x)=3x^2, Dm(f)=[-4;10]
b)      g(x)=-15x-3, Dm(g)=]2;8]
C)     h(x)=5, Dm(h)=R

 

På forhånd, tak :)


Skriv et svar til: HJÆLP - monotoniintervallerne og ekstrema

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.