Matematik

På film

11. marts 2012 af maria7913 (Slettet)

Biografen BIO vil køvbe en digital fremviser til 600 000 kr. Biografen vil derfor optage et lån. Ud over beløbet på 600 000 kr. skal biografen betale 2% af beløbet i etableringsomkostninger og et ekspeditionsgebyr på 600 kr. BIO låner alle pengene.

Vis med beregning, at BIO i alt låner 612 600 kr.

 

Nogen der kan hjælpe, please!

 

Tak på forhånd:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

Beregn 2% af de 600.000kr og læg det plus 600kr til de oprindelige 600.000kr.


Svar #2
11. marts 2012 af maria7913 (Slettet)

Det jo ikke rigtig

 

600000+102=600102

600102+600=600702?

det skal jo give 612600


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Genlæs #1.Beregn 2% af de 600.000kr: 600.000·2/100 = 12.000

Læg dertil gebyret på 600kr: 12.000+600 = 12.600kr

og læg det til de oprindelige 600.000kr, i alt 612.600kr


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. marts 2012 af peter lind

2% af a er 0,02*a


Svar #5
11. marts 2012 af maria7913 (Slettet)

nårh tusind tak!

 

Ved du også hvordan man finder ud af det her?

 

på fladskærme er forholdet mellem den længste side og den korteste side 16:9

Den korteste side på fladskærmen er 27 cm

 

hvor lang er den længste side på denne fladskærm?

 


Brugbart svar (0)

Svar #6
11. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)


Svar #7
11. marts 2012 af maria7913 (Slettet)

forstår jeg ikke?


Brugbart svar (0)

Svar #8
11. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

#7

Hvad forstår du ikke?


Skriv et svar til: På film

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.