Spansk

HJÆÆÆLP den skal afleveres idag - en lille spansk oversættelse!!!

13. marts 2012 af LineLine12 (Slettet)

Hej allesammen jeg skal aflevere spansk idag , derfor har jeg brug for jers hjælp til at ret lidt det jeg har skrevet!!!

Genitiv

Kristinas interesser  = Los intereses de Kristina
Pigens cykel = LA bicicleta de la chica
Drengens bog = El muchacho del libro

Forældrenes hus= casa de los padres
Faderens bil = Padre de coches

Pigens øjne= La chica de los ojos

 


Brugbart svar (2)

Svar #1
13. marts 2012 af munequita (Slettet)

Kristinas interesser  = Los intereses de Kristina OK
Pigens cykel = LA bicicleta de la chica OK
Drengens bog = El muchacho del libro NEJ --> betyder drengen af (fra) bogen.  omvendt!

Forældrenes hus= casa de los padres husk artikel
Faderens bil = Padre de coches bilfar NEJ omvendt! husk artikler

Pigens øjne= La chica de los ojos  NEJ øjenpigen/ pigen af øjnene omvendt!


Skriv et svar til: HJÆÆÆLP den skal afleveres idag - en lille spansk oversættelse!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.