Matematik

matematik opgave..

14. marts 2012 af Tina12453

Prisen på en sms er 25 øre.

1. prisen på 1000 sms´er er ____________kr.

2. For 90 kr. kan man få ____________ sms´er.


Brugbart svar (2)

Svar #1
14. marts 2012 af Dontblame (Slettet)

1.

25 øre = 0,25 kr

1000 * 0,25 = 250 kr

2.

1 sms = 0,25 kr.

90 / 0,25 = 360 sms´er


Svar #2
14. marts 2012 af Tina12453

 

Den er ikke så svær hvis man lige tænker sig om. Men min hjerne var lige lidt træt i dag :P

Mange tak.


Skriv et svar til: matematik opgave..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.