Matematik

cm til liter?

16. marts 2012 af lunten1972 (Slettet)

Hej

Hvordan omregner man 67 cm til liter?

Hilsen Heidi


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

Man kan omregne cm3 til liter; cm er en længdeenhed, mens liter er en enhed for rumfang.

Benyt, at 1 liter = 1 dm3 = (10 cm)3 = 1000 cm3 = 1000 ml .


Svar #2
16. marts 2012 af lunten1972 (Slettet)

Lidt det samme som at sige , at 10 cm er det samme som 1 liter? Og det samme som 10 dl? Lidt firkantet fortalt..


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Det er meget firkantet, for det giver ikke ret meget mening. 10 cm har intet med 1 liter at gøre.

Men som det fremgår af #1, er 1 cm3 = 1 ml , så 67 cm3 = 67 ml .


Svar #4
16. marts 2012 af lunten1972 (Slettet)

takker,,,

Nu forstår jeg :)

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. marts 2012 af mathon

   

                        ...lær dig forskellen på længdeenhed og rumenhed


Skriv et svar til: cm til liter?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.