Fysik

Isoler

16. marts 2012 af Philip93 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Godaften!

 

En der kan fortælle mig om dette er korrekt isoleret:

 

R_t=R_0*(1+α_0*t)
R_t=R_0+R_0 α_0*t

 

t = (R_t-R_0)/(R_0*α_0)

 

På forhånd tak!


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

Skriv det mere overskueligt

Rt = R0·(1 + α0·t)

Divider med R0 , træk 1 fra på hver side, og divider med α0 .

Dit resultat er korrekt.


Svar #2
16. marts 2012 af Philip93 (Slettet)

Ja selvfølgelig.

 

Tak for det! Fortsat god aften.


Skriv et svar til: Isoler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.