Fysik

P=U*I

18. marts 2012 af Thecoolstuff (Slettet) - Niveau: B-niveau

Denne formel bruges til at beregne effekten, men har den ikke et navn? Altså ligesom Ohms lov, Joules lov osv.


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. marts 2012 af mathon

        Joule's effekt
                                         Pel = U·I


Svar #2
18. marts 2012 af Thecoolstuff (Slettet)

Tak ;D


Skriv et svar til: P=U*I

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.