Fysik

Dråbers Termodynamik - Tyndgeenergien

19. marts 2012 af siffermus (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej,

Sidder med en opgave som vi ikke rigtigt kan komme igang med, opgaven lyder:

"Forklar dernæst hvorfor tyngdeenergien for en enkel dråbe kan skrives som

                                     Eg(n) =ρ˜ * V/n *g*r(n).            (4)

I forklaringen skal størrelsen p˜ defineres. Der skal endvidere gøres rede for i) de fysiske love som formel (4) hviler på og ii) den matematiske udledning af formlen."

r(n) = (3V/4π)^1/3* n^−1/3 og g= 9, 81 ms^−2 tyngdeaccelerationen

Helt præcis så er vi ikke med på hvad de mener med vi skal definere p˜, og når de vil have os til at rede gøre for de fysiske love mener de så bare tyngdeaccelerationen?

På forhånd tak


Skriv et svar til: Dråbers Termodynamik - Tyndgeenergien

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.