Fysik

negativ energi Fysik

22. marts 2012 af Aleci (Slettet) - Niveau: A-niveau

 

 

har et problem med negativ energi. jeg forstår ikke hvvordan man kan få det, har altid fået af vide at negativ energi ikke eksistere.


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. marts 2012 af mathon

 

                                                 Emek = Ekin + Epot

                                                 Emek = -(1/2)Epot + Epot = (1/2)Epot

 


Svar #2
22. marts 2012 af Aleci (Slettet)

ja men hvad er grunden til at vi kan få negativ energi lige pludselig


Brugbart svar (1)

Svar #3
22. marts 2012 af mathon

det skyldes
                                      ∫ (1/r2)dr = -(1/r)    ( + k)

 

            Epot = ∫ (G·(m·M) / r2) dr = G·m·M · ∫ (1/ r2) dr = G·m·M · (-(1/r)) = -G·m·M / r


Skriv et svar til: negativ energi Fysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.