Matematik

Hvad var den årlige stigning i % på huset?

25. marts 2012 af JimmyPop (Slettet)

Et hus blev købt i Helsingør i 1992 til 800.000 kr. I 2011 blev det solgt for 2,4 mio. kr.

Hvad var den årlige stigning i % på huset?


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. marts 2012 af SuneChr

Benyt renteformlen, og find r

2,4 = 0,8·(1 + r)19

(Der blev forkortet med 106)


Svar #2
25. marts 2012 af JimmyPop (Slettet)

Passer det ikke med 5,95%?

2,4 = 0,8*(1 + r)^19

r = 0,0595


Skriv et svar til: Hvad var den årlige stigning i % på huset?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.