Biologi

Koblede gener - Fænotype

25. marts 2012 af matamatika (Slettet)

Hej,

jeg ville lige høre om der var nogle som kunne hjælpe mig med denne opgave som jeg har for til i morgen, den lyder således:

F= Farvet f=farveløs

S= Skrumpen s=glat

 

I en genneført analysekrydsning med f1-generation fandtes nenedstående fænotyper hos majsplanterne:

33,5% farvet, skrumpen

33,5% farveløs, glat

16,5% farvet, glat

26,5% farveløs, skrumpe

Angiv hvilke genotyper der giver disse fænotyper.

Tak på forhånd.


Brugbart svar (2)

Svar #1
28. marts 2012 af MathiasNordberg (Slettet)

33,5% farvet, skrumpen: F_S_

33,5% farveløs, glat: ffss

16,5% farvet, glat F_ss

26,5% farveløs, skrumpe ffS_


Skriv et svar til: Koblede gener - Fænotype

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.