Matematik

angive værdien af a og b ?

26. marts 2012 af signe35 (Slettet) - Niveau: C-niveau

y= 10x4,5


så er spørgsmålet, hvordan finder jeg ud af det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. marts 2012 af NejTilSvampe

Hver flink at angive HELE opgaven når du stiller et spørgsmål.

Jeg går ud fra at der er tale om en potens udvikling  y = b*x^a  

så ved aflæsning af dit udtryk kan det direkte afgøres at :

b = 10  og   a = 4,5


Skriv et svar til: angive værdien af a og b ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.