Tysk

Løst sammensat verbe

27. marts 2012 af Svetlanaa (Slettet)

Hej dér! :))

 

Jeg skal skrive en sætning med ordet "Teilnehmen," som er løst sammensat.

Men samtidig skal det være i førnutid, min sætning skal lyde sådan:

Jeg skulle til Vollyballkonkurrence

Ich soll zu der Vollyballkonkurrenz  ..???


Brugbart svar (2)

Svar #1
27. marts 2012 af Tyskfødt (Slettet)

Ich habe/hatte an einer Volleyballveranstaltung teilgenommen  = denne sætning står i førnutid hhv. førdatid!

Ich nehme/nahm an einer Volleyballveranstaltung teil  = denne sætning står i nutid hhv. datid.


Svar #2
27. marts 2012 af Svetlanaa (Slettet)

TAKKK :))


Brugbart svar (2)

Svar #3
27. marts 2012 af Stygotius (Slettet)

Jeg skulle til Vollyballkonkurrence  =  Ich war auf dem Hinweg an einer Volleyballveranstaltung teilzunehmen..


Brugbart svar (2)

Svar #4
28. marts 2012 af Stygotius (Slettet)

"skulle til"  =  Das war mein Ziel


Skriv et svar til: Løst sammensat verbe

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.