Fysik

Frit fald

09. april 2012 af Sonja22 (Slettet)

Hvordan  afhænger s af tiden??

  håber i vil hjælpe! :)

 

Vedhæftet fil: frit fald.docx

Svar #1
09. april 2012 af Sonja22 (Slettet)


Brugbart svar (2)

Svar #2
09. april 2012 af Singlefyren (Slettet)

s = 1/2 *g *t2


Brugbart svar (2)

Svar #3
09. april 2012 af Andersen11 (Slettet)

Med y = s og x = t, har du jo udtrykket

s = 4.8121(enhed)·t2 + 0.0318(enhed)·t + 0.0017(enhed)

For et frit fald med tyngdeaccelerationen g, der starter i hvile til tiden t = 0, forventer man

s = (1/2)·g·t2


Brugbart svar (2)

Svar #4
09. april 2012 af placebo321 (Slettet)

Vælges positiv retning som værende opad fås

s = -1/2*g*t2

idet tyngdeaccerelationen er rettet mod jordens centrum


Svar #5
09. april 2012 af Sonja22 (Slettet)

Tak :)


Skriv et svar til: Frit fald

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.