Fysik

Standardafvigselen = spredning..?

10. april 2012 af anonym000

Hej

................

Og hvad betegnes den med i Ti-nspire..?


Brugbart svar (2)

Svar #1
10. april 2012 af Singlefyren (Slettet)

Ja det mener jeg at det er det samme.

Normalt betegnes den o med en lille krølle på. På ti kan man vist bruge StdDev (list[,list]).  Findes vha. [2nd] [5"=math"] [statistics]

Rent fysisk betyder det, at 68 % af alle vædier ligger indenfor max 1 spredning fra middelværdien.


Svar #2
10. april 2012 af anonym000

Okay. hvad er 1 spredning.?

- - -

...............


Brugbart svar (2)

Svar #3
10. april 2012 af Andersen11 (Slettet)

#1

"o med lille krølle på" er det græske lille bogstav sigma σ .


Brugbart svar (2)

Svar #4
10. april 2012 af Singlefyren (Slettet)

hvis gennemsnitshøjden af mænd i danmark er 183, og spredningen er 5, betyder det at 68% af den mandlige befolkning er 178-188cm. 1 spredning er her 5cm. To er 10cm. Jo større spredning jo skævere fordeling.

Se figuren nederst: http://da.wikipedia.org/wiki/Standardafvigelse


Svar #5
10. april 2012 af anonym000

Okay. tak.

Men hvad er det som er betegnet med "Sx" på lommeregneren...

- - -

...............


Brugbart svar (2)

Svar #6
10. april 2012 af Singlefyren (Slettet)

hvor?

Er der en sex knap :D


Svar #7
10. april 2012 af anonym000

Sex-knap..? måske...

Ej, jeg har fundet ud af det.

- - -

...............


Skriv et svar til: Standardafvigselen = spredning..?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.