Matematik

figur

11. april 2012 af pepsimaxx (Slettet)

jeg skal beregne vinklen A, hvordan gør jeg det?

Vedhæftet fil: figur.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2012 af peter lind

brug sinusrelationerne på trekant ABD


Svar #2
11. april 2012 af pepsimaxx (Slettet)

hvordan det 

http://da.wikipedia.org/wiki/Sinusrelation

110/90 = x/96 ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. april 2012 af peter lind

Hvor kommer de 90 fra ? og der er jo ingen sinus.  Du har jo selv fundet en side om den og det er bare om at sætte dine værdier ind. Siden a i formlen svarer til siden BD på din figur.


Svar #4
11. april 2012 af pepsimaxx (Slettet)

110/x = 61/96

sådan?


Svar #5
11. april 2012 af pepsimaxx (Slettet)

kan det passe, at vinklen er 172


Brugbart svar (0)

Svar #6
11. april 2012 af peter lind

Hvorfor sætter du ikke ind i formlen eks.110/sin(96)


Svar #7
11. april 2012 af pepsimaxx (Slettet)

110/sin(96) = 61/x

x = 0,54 ? 

ved iikke hvordan den skal løses


Brugbart svar (0)

Svar #8
11. april 2012 af peter lind

Du skal bruge sinusrelationerne  a/sin(A) = b/sin(B) = c/sin(C)   Du kender a, b og B og skal finde A. Du skal blot sætte disse tal ind i formlen. Hvorfor er det så svært ? Erstat de pågældende symboler med de tilsvarende tal


Skriv et svar til: figur

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.