Fysik

gitterligning

12. april 2012 af Sarah1x (Slettet)

Hej jeg er lidt i tvivl om gitterligningen

ser den sådan ud: Sin(φn )=  n · λ
                                              ---------                   stregen betyder divideret
                                                      d

eller:

n · λ = d · sin(φn)

 

 


Brugbart svar (2)

Svar #1
12. april 2012 af mathon

             som er den samme ligning
men
             egentlig
                                  d·sin(φn)              =                        n·λ    

                                  vejforskellen     er et      multipla af bølgelængden


Brugbart svar (2)

Svar #2
12. april 2012 af mathon

se

Vedhæftet fil:gitter_illustration.doc

Skriv et svar til: gitterligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.