Matematik

Punkter i rummet

12. april 2012 af mathbj (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvis linjen m går gennem punktet C (2,3,4) og er parallel med vektor a = (-1,4,7), hvor tæller man så fra for at lave vektoren i koordinatsystemet? Jeg kan godt finde punktet C. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. april 2012 af mathon

 

                 m:   (x,y,z) = (2,3,4) + t·(-1,4,7)       t∈R

andre punkter er
f.eks.

                         (x,y,z) = (2,3,4) + 1·(-1,4,7)  = (1,7,11)

                         (x,y,z) = (2,3,4) + (-1)·(-1,4,7)  = (3,-1,-3)

 


Svar #2
12. april 2012 af mathbj (Slettet)

Okay, tak


Skriv et svar til: Punkter i rummet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.