Engelsk
rettelse af eng. oversættelse
16. september 2003 af
Yasw (Slettet)
Hvis nogen lige gad se min oversættelse igennem for de værste fejl, så vil jeg da være taknemmelig :)
DANSK TEKST:
To grise, hvis flugt fra slagterkniven for kort tid siden holdt den engelske offentlighed tryllebunden, er tilbage i fangenskab. Det lykkedes dem at undslippe fra et slagteri og svømme over en flod ud i friheden. Efter flere dages grisejagt blev flygtningene indhentet af skæbnen: et par dyrelæger bevæbnet med bue og bedøvende pile.
Blev de derefter bragt til kødfabrikken? Nej, de er tværtimod blevet overført til et dyreinternat, hvor de kan afgå ved en stille død. Desuden har Vegetarforeningen kunnet registrere øget interesse for medlemskab. Dette må skyldes, at folk har følt medlidenhed med frihedsheltene. Englænderne er jo en nation af dyreelskere.
ENGELSK:
Two pigs, whose recently escape from the butchers knife were holding the English publicity spellbound, are back in captivity. They succeeded an escape from a slaughterhouse and swam over a river to freedom. After some days of pig hunting destiny caught up with the runaways: a couple of veterinary surgeons armed with bows and tranquillizer darts.
Where they afterwards sent back to the meat factory? No, they have on the contrary been transferred to a veterinary hospital, where they can pass away quietly. In addition the vegetarian society have registered an increasing interest of membership. This must be due to that people have felt pity for the heroes of freedom. The English is a nation of animal lovers.
DANSK TEKST:
To grise, hvis flugt fra slagterkniven for kort tid siden holdt den engelske offentlighed tryllebunden, er tilbage i fangenskab. Det lykkedes dem at undslippe fra et slagteri og svømme over en flod ud i friheden. Efter flere dages grisejagt blev flygtningene indhentet af skæbnen: et par dyrelæger bevæbnet med bue og bedøvende pile.
Blev de derefter bragt til kødfabrikken? Nej, de er tværtimod blevet overført til et dyreinternat, hvor de kan afgå ved en stille død. Desuden har Vegetarforeningen kunnet registrere øget interesse for medlemskab. Dette må skyldes, at folk har følt medlidenhed med frihedsheltene. Englænderne er jo en nation af dyreelskere.
ENGELSK:
Two pigs, whose recently escape from the butchers knife were holding the English publicity spellbound, are back in captivity. They succeeded an escape from a slaughterhouse and swam over a river to freedom. After some days of pig hunting destiny caught up with the runaways: a couple of veterinary surgeons armed with bows and tranquillizer darts.
Where they afterwards sent back to the meat factory? No, they have on the contrary been transferred to a veterinary hospital, where they can pass away quietly. In addition the vegetarian society have registered an increasing interest of membership. This must be due to that people have felt pity for the heroes of freedom. The English is a nation of animal lovers.
Svar #1
16. september 2003 af WarCow (Slettet)
recently = recent
escape from butchers knife = for direkte oversat..overvej en anden formulering.
an escape = in escaping
Where = were
they have = they were
been = slet det
Bare de vigtigste fejl som jeg ku se, da jeg kørte igennem..
escape from butchers knife = for direkte oversat..overvej en anden formulering.
an escape = in escaping
Where = were
they have = they were
been = slet det
Bare de vigtigste fejl som jeg ku se, da jeg kørte igennem..
Svar #2
16. september 2003 af Kaare (Slettet)
http://www.studi.dk/forum/index.php?vis=viewmsg&id=4374
Skriv et svar til: rettelse af eng. oversættelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
