Matematik

cosinus?

18. april 2012 af warz0ne (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Jeg er meget i tvivl om hvordan man indtaster cosinusrelationerne på CAS lommerregneren, når jeg skal begregne en vinkel.
opgaven lyder på:

Figuren viser trekant ABC, hvor vinkel C er stump. Målene er lABl= 258, lACl= 172 og vinkel B 34 grader.

hvorfor kan man ikke udregne det på CAS som cos(180)= 172*sin(34) / 258 ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. april 2012 af YesMe (Slettet)

Gå tilbage til den gamle tråd

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1179926

... så har man lige sparet global opvarmning i internettets verden.


Skriv et svar til: cosinus?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.