Dansk

hvad symboliser blod, sne og sæbe?

20. april 2012 af meryemk (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Jeg laver et stil hvor jeg skal analyser noveller.

Lærer vil have jeg skal også have billedsprog og symboler med.

 

blod

sne

sæbe

hvad symboliser de tre ord for ?

kan i hjælpe mig :)

 


Brugbart svar (3)

Svar #1
21. april 2012 af alexpetros (Slettet)

Det skal man se ud fra konteksten.

Vigtigt: Vær opmærksom på sproget!

Jeg [laver] skriver  et  en stil hvor jeg skal analysere noveller.

Læreren/vores lærer vil have jeg også skal også have billedsprog og symboler med.

blod

sne

sæbe

hvad symboliserer de tre ord for ?

kan i I hjælpe mig?

 

Blot for at rette det værste. For hvad skal man med en eller anden tvivlsom analyse, når de helt elementære og basale ting ikke er på plads?


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. april 2012 af YesMe (Slettet)

blod = mange ting

sne = mange ting

sæbe = mange ting


Brugbart svar (1)

Svar #3
21. april 2012 af alexpetros (Slettet)

Ja, man skal se konteksten, før man kan konkludere noget som helst. 


Skriv et svar til: hvad symboliser blod, sne og sæbe?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.