Matematik

Højden fra A

21. april 2012 af zaidihassan (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.

Jeg sidder med opgaven:

 

I ?ABC er C = 39°, a = 1,3 og b = 2,2.

Bestem længden af højden fra A.

 

Er ikke helt sikker på at jeg forstår opgaven rigtigt. Er der nogle der kan hjælpe mig på rette vej?

Skal jeg finde arealet eller de andre ukendte sider? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. april 2012 af mathon

 

                                           ha = b·sin(C)


Skriv et svar til: Højden fra A

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.