Matematik
Hjælp til vektore. Mat3H
22. august 2005 af
hln (Slettet)
opgave 603 i mat3H (grå bog)
hvordan løses denne ligning
a*b= 21 a og b er en vektor.
a=(1,2) , b=(x,x^2)
hvordan løses denne ligning
a*b= 21 a og b er en vektor.
a=(1,2) , b=(x,x^2)
Svar #1
22. august 2005 af Maria17 (Slettet)
Du skal bruge formlen for skalarproduktet:
a*b=a1*b1+a2*b2
Dvs.
21=1*x+2*x2
Altså en 2. gradsligning, hvor du så bare skal finde x...
a*b=a1*b1+a2*b2
Dvs.
21=1*x+2*x2
Altså en 2. gradsligning, hvor du så bare skal finde x...
Skriv et svar til: Hjælp til vektore. Mat3H
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
