Matematik

Hvad kan man kalde den her funktion..

22. april 2012 af vedikkerigtig (Slettet)

Hej

Hvad er den her for en funktion ?  f(x)=a*1/√x

??


Brugbart svar (2)

Svar #1
22. april 2012 af mathon

 

                                      f(x) = a·x-(1/2)

er en potensfunktion


Svar #2
22. april 2012 af vedikkerigtig (Slettet)

Hvordan omskriver du det her f(x)=a*1/√x til f(x) = a·x-(1/2) ?


Svar #3
22. april 2012 af vedikkerigtig (Slettet)

kan jeg få lidt hjælp..?


Brugbart svar (2)

Svar #4
22. april 2012 af wut123 (Slettet)

Der gælder

     


Svar #5
22. april 2012 af vedikkerigtig (Slettet)

Tak.!


Skriv et svar til: Hvad kan man kalde den her funktion..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.