Fysik

HJÆLP!

22. april 2012 af misscille (Slettet) - Niveau: B-niveau

Der virker en kraft på 2,30 N vinkelret på en flade med arealet 0,0210. Trykket på fladen er?

Nogen der ved hvordan man skal regne det ud ?? ;)


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. april 2012 af mathon

 

                         P = F/ A = (2,30 N) / (0,0210 m2) = 109,524 Pa =


Svar #2
22. april 2012 af misscille (Slettet)

TAK ;)


Skriv et svar til: HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.