Fysik
Integrering
Hej, jeg har brug for hjælp til dette, da jeg slet ikke har haft om det endnu.
Jeg har en opgave i fysik som jeg havde svært, og da jeg spurgte min lære om hjælp sagde hun at jeg skal intregere for finde svaret opgave lyder:
Find den tilbagelagte strækning efter de 5,8 sekunder.
Jeg har opysningerne a = 8,7 m/s² og v= 25,23 m/s
Svar #1
29. april 2012 af Jerslev (Slettet)
#0: Hvis der er tale om en jævnt accelererende bevægelse, skal du korrekt udnytte, at
s(t) = ∫ v(t)dt
Svar #2
30. april 2012 af bananman (Slettet)
når jeg vil skrive den ind i lommeregnen kommer formlen frem med ∫ og så noget jeg skal nede og oppe og så noget i parentes og så står der noget i dx
Svar #3
30. april 2012 af Singlefyren (Slettet)
Acceleration: a(t) = 8.7
v(t) = ∫ a(t) dt + V0 = ∫8.7dt + V0 = 8.7*t + 25.23
s(t) = ∫ v(t) dt + 0 = ∫(8.7t + 25.23)dt = 0.5*8.7*t2 + 25.23*t
for tiden, t =5.8 fås s= 0.5*8.7*5.82 + 25.23*5.8 = 293 m.
på din lommeregner regnes det som 0∫5.8(0.5*8.7*x2+25.23x)dx
Nedbremsning: det samme, men med negativ acceleration, altså med -8.7
Skriv et svar til: Integrering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
