Matematik
Integral
Hey
Jeg er i gang med opgave 1.027 og jeg har løst opgaven ved at sætte den første integrale med grænserne -2 og -3 = M1 og ved at sægge integralet med 3 og -3 = M2 og M3 :)
(jf. link s.10 opgave 1.027)
http://www.emu.dk/gym/fag/ma/faglige_forening/bogsalg/STX_A_vejl_eks_opg.pdf
Svar #1
05. maj 2012 af YesMe (Slettet)
Du ved, at
--3∫-2 f(x) dx = -2∫3 f(x) dx = 62/15 og
-2∫2 f(x) dx = 1312/15 så
-3∫3 f(x) dx = -3∫-2 f(x) dx + -2∫2 f(x) dx + 2∫3 f(x) dx = ...
Svar #2
05. maj 2012 af Andersen11 (Slettet)
Det hedder et integral.
I opgaven er f(x) < 0 i intervallet ]-3;-2[ og i intervallet ]2;3[ , og f(x) > 0 i intervallet ]-2;2[ . Derfor er
-3∫-2 f(x) dx = -A(M1) = -62/15 ,
og
-3∫3 f(x) dx = -A(M1) + A(M2) -A(M3)
Skriv et svar til: Integral
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
