Matematik

reduktion

08. maj 2012 af anonym32 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

hvad er svaret på denne her? :)

2a*b+2b*a


Brugbart svar (3)

Svar #1
08. maj 2012 af Frida96 (Slettet)

2a*b = 2ab   og   2b*a = 2ab 

dvs. 2a*b + 2b*a     =     2ab+2ab     =         4ab

 

 

er det opgaven om arealet af den blå-gule trekant-firkant i færdighedsregningen?

 

;)


Svar #2
08. maj 2012 af anonym32 (Slettet)

Ja!:)  jeg skrev faktisk også 4ab men var meget usikker på svaret.


Brugbart svar (1)

Svar #3
08. maj 2012 af YesMe (Slettet)

Så kan du lære det.


Brugbart svar (2)

Svar #4
08. maj 2012 af Frida96 (Slettet)

Ja, jeg ved det. Jeg var faktisk også i tvivl, men endte (ØV; ØV, ØV!) op med at skrive 3ab, fordi jeg fik trekantens areal til 1ab, fordi jeg sagde, at 2b*2a gav 2ab, og at halvdelen så bare var ab.

Det er ret så irriterende, for jeg ved jo godt, hvordan man gør..., men sådan noget opdager man altid først bagefter!

 

Dejligt for dig, at du havde den rigtig ;D


Brugbart svar (2)

Svar #5
08. maj 2012 af Frida96 (Slettet)

Jaja, YesMe, din selvglade banan (  ->du hedder JaMig   ;)   )  , og du er 13 år og går på HTX på 3. år. Vi ved jo godt, du lyver om en af tingene.

 

Så kan du lære det.

 

 

 

 

 

 

 

 

;D


Svar #6
08. maj 2012 af anonym32 (Slettet)

Tak Frida :) :)


Brugbart svar (2)

Svar #7
08. maj 2012 af Frida96 (Slettet)

''Jeg kommenterer hvad jeg mener, selvom jeg kommer med barske ord, og det er sandheden''

 

Citat af Y.M

 

;D 


Brugbart svar (1)

Svar #8
08. maj 2012 af YesMe (Slettet)

Du fortjener det jo efter du har fejlet ved at tvivle om det passer.

Jeg er et menneske, ikke en banan. Jeg føler mig da ung, selvom min hjerne er for gammel til sådan noget. Så hvad er problemet?

#6 Nu kan du se, at det ikke var særlig pænt at svare tilbage til en, der rettede efter dit svar i din tidligere tråd. https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1189086


Brugbart svar (2)

Svar #9
08. maj 2012 af Frida96 (Slettet)

Og du føler dig ung, ved at lyve dig tilat være tretten?

Den forsår jeg ikke helt. Problemet er vel, at du skriver, du er 13, men at du går på HTX på 3. år.

 

Dvs. ENTEN er du en storsnudet (Tag det endelig ikke negativt, for det var ikke sådan ment) 13 årrig, der udgiver sig for at være på en uddannelse, du ikke er, eller også kan du ikke finde ud af at udfylde dine profiloplysninger ordentligt.

 

Medmindre, selvfølgelig, du rent faktisk tror, du er 13 år.

I så fald er det jo klart, du opfører dig, som du gør.


Brugbart svar (2)

Svar #10
08. maj 2012 af Frida96 (Slettet)

Jeg citerer igen:

 

''Jeg er hverken arrogant eller hvad du har i dine tanker, der betegner, at jeg er "stor" eller omvendt what-so-ever. Jeg kommenterer, hvad jeg mener, selvom jeg kommer med de barske ord, og det er sandheden...''

 

 

Ej, ved du hvad. Jeg skrev det bare i sjov, fordi jeg synes din kommenter kunne bruge et sådant svar.

 

Jeg ved ikke, om du tog det personligt, men du virkede ret alvorligt.

 

Hvis du er hævet over denne slags, ja, jokeri eller hvad man skal sige, så må du undsylde jeg spildte din tid. :)

 

Og jeg mente ikke hævet som noget negativt, for som du selv siger, du er hverken arrogant eller noget.

(dog vil jeg lige sige; selvom du skriver, du ikke er arrogant( ''stor'' eller what so ever, så virker den tekst, hvori du skriver det, altså lidt som om, du er det. Den lyder i hvertfald lidt ''storsnudet'' eller hvad man skal sige.

 

Og du er jo sikkert også fuldstændig ligeglad med minmening, men du skal vide, at jeg ikke har nogen som helst form for fjendtlige eller negative hensigter.

 

Jeg skriver også bare min mening, og selvom det (måske) virker barskt, (ej, det tror jeg nu ikke, det gør) er det bare sandheden.

 

Så ja, nu har jeg i hvert fald svaret.

 

Og jeg understreger lige en sidste gang; Jeg mente altså det hele i sjov. Det var også derfor, jeg lavede smieyer....

 

:)


Brugbart svar (2)

Svar #11
08. maj 2012 af YesMe (Slettet)

#10

I like your analogy. I know. Don't worry. Lad det ligge.


Brugbart svar (2)

Svar #12
08. maj 2012 af Frida96 (Slettet)

Det var godt. Det vil jeg så ikke gøre :)

 

Godnat :)


Brugbart svar (2)

Svar #13
09. maj 2012 af Frida96 (Slettet)

Hov, jeg tro måske, du har redigeret dit svar :)

Hvad jeg mente var, at jeg ikke ville bekymre mig, og at det var godt, at du vidste, at det var for sjov.

(ikke, at jeg det var godt, at du kunne lide min analogi, og at jeg ikke ville lade det ligge.  Haha :D    )

 

Men mange tak for komplimenten :)

Og jeg lader det så ligge fra nu af ;)


Skriv et svar til: reduktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.