Matematik

ligning

06. maj 2012 af anonym32 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hvordan løser man denne ligning? 6x-2=4x+10


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. maj 2012 af peter lind

flyt  de 4x over på venstre side og 2 tallet over på højre side


Svar #2
06. maj 2012 af anonym32 (Slettet)

er svaret så x=2


Brugbart svar (1)

Svar #3
06. maj 2012 af YesMe (Slettet)

Nej


Svar #4
06. maj 2012 af anonym32 (Slettet)

hva fuck snakker du om ? 


Brugbart svar (1)

Svar #5
06. maj 2012 af YesMe (Slettet)

Jeg snakker om din løsning, hvor du kom frem til at konkludere på en mærkelig måde med uden grund. At svaret pludselig er blevet; x = 2, hvilket er desværre FORKERT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Svar #6
06. maj 2012 af anonym32 (Slettet)

jeg tror du fejler noget mentalt.. facit x = 2 pwnd af en 9 klasses niveau 

 


Brugbart svar (1)

Svar #7
06. maj 2012 af YesMe (Slettet)

Det er ikke det, jeg snakker om. Du har IKKE begrundet, hvordan du er kommet frem, alas du ikke har forsøgt det. Det er flot, at du benytter facittet istedet for at kontrollere hvorvidt om det passer blindt eller ej. Lad mig hjælpe dig. Hvis x = 2, så 6·2-2=4·2+10 dermed 10 = 18 ? Ej, hvor flot.


Svar #8
06. maj 2012 af anonym32 (Slettet)

jeg ved ikke om du har lært at løse ligninger, men facit er x=2.

min  begrundelse: 

6x -2 = 4x+ 10

første skridt, hvad angår ligninger skal man have tallene for sig selv og omvendt skal xerne, være for sig.

   6x - 4x     = 10 + 2

     2x   =  12

     12 / 2 = 6

 derfor kan jeg konkluderer at x = 6 

pwnd 


Brugbart svar (1)

Svar #9
06. maj 2012 af Anxyous (Slettet)

#8:

Så du viser, at x = 2 ved at vise, at x = 6.

Flot.

Og så kan YesMe sgu bare lære det.


Svar #10
06. maj 2012 af anonym32 (Slettet)

præcis #9

YesMe tror du skal have opfrisket din hjerne !

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #11
06. maj 2012 af Anxyous (Slettet)

#10:

Du har måske ikke bemærket min brændende sarkasme i #9 - hvilket er ganske forståeligt, da skriftlige medier ikke egner sig brugen af sarkasme.

Min pointe var såmænd bare, at din opførsel er latterlig - og din bevisførelse endnu mere latterlig.

Prøv at sige dette højt, og se om du kan finde fejlen: "x er 2, fordi x er 6".


Svar #12
06. maj 2012 af anonym32 (Slettet)

Ok men vigtige er at jeg fik ret ! 


Brugbart svar (1)

Svar #13
06. maj 2012 af Anxyous (Slettet)

#12:

Ja, du fik ret i, at x = 6, men det var ikke det, du havde i sinde at vise.


Svar #14
06. maj 2012 af anonym32 (Slettet)

ja men det fint 


Brugbart svar (1)

Svar #15
06. maj 2012 af YesMe (Slettet)

... ????????????????????????????????????????

Opfriske min hjerne? Det siger du bare ikke. Bare lad vær' . Jo tak Anxyous, for dine pæne ord.

Auch ... Jeg har fået lært, hvor sjovt det er at blive overvundet af ingenting.


Brugbart svar (1)

Svar #16
06. maj 2012 af NejTilSvampe

sikke en kvalmende karakter.


Svar #17
06. maj 2012 af anonym32 (Slettet)

men nu ville jeg ikke spilde min tid mere her, hav et godt liv allesammen 


Svar #18
06. maj 2012 af anonym32 (Slettet)

LIlie ven Yesme du skal faktisk opfriske din hjerne nu hvor du ikke kan løse en 9.klasses ligning!!!!!!! det er sgu bare for flovt!


Brugbart svar (1)

Svar #19
06. maj 2012 af NejTilSvampe

#17 - Jeg er sikker på at jeg taler for alles vejne når jeg siger, at det med sikkerhed er vores tab. 

//skuler mod #11...


Svar #20
06. maj 2012 af anonym32 (Slettet)

Hvad mener du? 


Forrige 1 2 Næste

Der er 21 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.