Fysik

hvad gør jeg forkert?

16. maj 2012 af ansigtet (Slettet) - Niveau: A-niveau

min opgave lyder:

tobak mosaik virussen har en densitet på 1370kg m^-3

ΦR=1,16*10^-6m ved 37grader

hvis accelerationen i en centrifuge er 2*105g, så er den fastslået hastighed i vand ved 300K observeret til 3,7*10-5m/s

- hvad er den molekylar masse af virussen?

bruger den her formel:

m=((ΦR*η*Vs)/ge )* 1/1-ρ0/ρ

og indsætter det jeg ved:

 

m= ((1,16*10-6*0,6947*10-3*3,7*10-5)/2*105)*(1/1-1000/1370) = 5,52*10-19kg

men m = 5,63*10-20kg

 

så jeg ville håbe i kan se hvad der er galt

 


Svar #1
16. maj 2012 af ansigtet (Slettet)

har fundet fejlen ! ellers mange tak


Skriv et svar til: hvad gør jeg forkert?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.