Matematik
regneforskrift for funktion f dr angiver produktionskapacitet
28. august 2005 af
Atky (Slettet)
en fabriks produktionskapacitet øges på 8 måneder fra 3,8 tons pr. dag i maj 1997 til 5,6 tons i december 1997.
-bestem regneforskrift for den funktion f, der angiver produktionskapacitetn i tons/dag efter t-måneder regnet fra maj 1997.
er helt blank håber nogle kan komme med noget ideer til hvad jeg skal gøre, tak.
-bestem regneforskrift for den funktion f, der angiver produktionskapacitetn i tons/dag efter t-måneder regnet fra maj 1997.
er helt blank håber nogle kan komme med noget ideer til hvad jeg skal gøre, tak.
Svar #2
28. august 2005 af mobz (Slettet)
Først regner du A ud:
(8-0)√ (5,6 / 3,8) = A
Så finder du B:
3,8 / A = B
f(x)= B*A
(8-0)√ (5,6 / 3,8) = A
Så finder du B:
3,8 / A = B
f(x)= B*A
Svar #3
28. august 2005 af Atky (Slettet)
øhh er ik sikker på det er rigtigt da A=1,0497 i facitlisten #1 det er opg. 1352 mat1-opgaver
Skriv et svar til: regneforskrift for funktion f dr angiver produktionskapacitet
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
