Dansk

Bedømmelse af dansk skriftlig 2012

26. maj 2012 af skattah (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej jeg var som mange andre også oppe i dansk skriftlig igår og ville høre om der var nogen som lige gad vurdere min opgave, og give en karakter, for er rigtig spændt på hvordan jeg ahr klaret mig..

Jeg læste et sted at der stod at en dansk opgave til eksamen må fylde mellem 1200-2400 ord.. Jeg har selv skrevet 2100 ord cirka og er lidt nervøs for at det trækker ned..

Jeg skrev en litterær artikel af novellen tyngde, hvori problemformuleringen lød at jeg skulle analysere og fortolke novellen, komme blandt andet ind på realismebruddet og en perspektivering til genre eller periode

Vedhæftet fil: Dansk skritflig.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. maj 2012 af BeauregardTT (Slettet)

Hej!

Eftersom jeg skrev samme opgave og måske fokuserede på lidt andre aspekter, har jeg svært ved at bedømme din opgave. Imidlertid tror jeg ikke, at du skal frygte, at din opgave er for lang. 

3 - 5 sider plejer at være opgivet som "normalen", når man taler om litterære artikler. Desuden har du inddelt dine afsnit med mellemrum, hvilket helt klart også tager en del plads. 

Min opgave er dog noget kortere, som du kan se her: 

Vedhæftet fil:Tyngde2.docx

Svar #2
26. maj 2012 af skattah (Slettet)

Tak for dit svar og jeg kan se fra din opgave at vi har fokuseret på hver vores side.. Det ser eller ud til at du har lavet en rigtig god opgave, så te skal du i hvertfald have ros for.. 

Men håber stadig at der er nogen som lige vil kigge på den, for jeg kan nærmest ikke vente i flere uger..


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. maj 2012 af youshouldrunfaster (Slettet)

jeg har skrevet den samme, og har også fokuseret på lidt noget andet.

jeg er lidt i tvivl om du er kommet dybt nok i din analyse og fortolkning. jeg er ikke enig i, at fortælleren går ind i lulus tanker. jeg mener den usædvanlige lykke observeres udefra netop gennem smil og latter.

din perspektivering er god, men kunne ha fyldt en større del af opgaven, og måske skulle du ha undladt noget fra den første halvanden side, du bruger det ikke rigtig i resten af din analyse, så jeg sætter lidt spørgsmålstegn ved, hvor vigtigt det er, i forhold til hvor stor en del af din opgave det fylder.

du kunne ha kommet bedre rundt om realismebruddene og nogle af dine citater underbygger ikke helt dine tolkninger så godt

på trods af aaaalt det negative jeg har skrevet, tror jeg ikke det går skidt! jeg tror ikke du får 12, men jeg tror du ligger middel - og det er jo ikke til at kimse af ;)

håber det kunne bruges :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. maj 2012 af mariaFaaaa (Slettet)

hej. Efter at have læst jeres opgave, er jeg blevet lidt bekymret for at have misforstået opgaven. Jeg skrev nemlig også om Tyngde I må gerne lige læse min opg.. Vil lige tilføje at dansk er ikke lige min stærkeste side .. (går på en naturvidenskabelig linje)

 

Vedhæftet fil:EKSAMEN DANSK send.docx

Brugbart svar (0)

Svar #5
26. maj 2012 af youshouldrunfaster (Slettet)

jeg uploader lige min egen også. :)

Vedhæftet fil:1 tyngde2.docx

Brugbart svar (0)

Svar #6
26. maj 2012 af mariaFaaaa (Slettet)

Jeg har lige skimmet din - opgaven er god :)
Du kan regne med et 10 eller 12 tal :)


Svar #7
26. maj 2012 af skattah (Slettet)

Jeg regner ikke selv med et 12 tal og ville blive overvældet hvis jeg fik 10, men man kan jo aldrig vide med de der censorer..


Brugbart svar (0)

Svar #8
06. juni 2012 af AnonymAN (Slettet)

Er der en der gider læse min, nu når vi er i gang. Og gerne en bedømmelse. Har læst alle jeres, og de super nizzzzzzzle.


Brugbart svar (0)

Svar #9
06. juni 2012 af AnonymAN (Slettet)

..

Vedhæftet fil:Stil2.pdf

Skriv et svar til: Bedømmelse af dansk skriftlig 2012

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.