Dansk

Dansk synopsis: oplæsning forklaring?! HJÆLP

27. maj 2012 af sasa2k (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Jeg har essay:
Det handler om unge der pjækker i skoletiden, muligvis fordi de har problemer eller bare er for dovne til at komme op om morgen hverdag. Undervisningen bliver kedligere og kedligere. Derfor burde både elever og lærer være med til at skabe et godt fællesskab i skoletiden hvis de gerne vil have et godt undervisning. Det er bedst når alle er her så de kan få et social fællesskab med alle og have en god skoledag med sin alle og lære noget.

 

Og fra teksten har jeg valgt at læse op:
Fortæl læreren, hvilke undervisningsformer der er de mest interessante, hvilken måde det er lettest at lære på, fortæl hvordan læreren kan gøre undervisning mere udbytteri for hele klassen, I danmark er vi så heldige, at elever og læren kan indgå et dialog med hinanden. Vi får ikke skideballe for at modsige læreren i en debat, vi kan tale åbent med dem om personlige emner, og vi har også mulighed for at påvirke undervisningen. Så hvis der bør ændres på undervisningsformerne, må man sørge for at de får det at vide. De kan jo ikke læse vores tanker.

 

Hvad kan jeg fortælle om det? Jeg var nød til at vælge et linje på selve dagen jeg afleverede det, troede bare man kunne fortælle hvilket linje man vil læse op til selve dagen til eksamen..  Jeg har brug for jeres hjælp!!:/ Hvad skal jeg forklare om denne citat? Kom med noget spændende.


Skriv et svar til: Dansk synopsis: oplæsning forklaring?! HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.