Matematik

Hjælp til graf fortolkning

28. maj 2012 af Matrine (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hver af graferne A, B og C på figuren er graf for en af funktionerne f, g og h, der er givet ved:


f (x) = 2x

g(x)=2−x

h(x)=x2 +1

 

1. hvilken type funktion er der tale om? potens? 

den skal kunne løses u. hjælp.


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. maj 2012 af jnl123

f og g er 1. grads polynomier

h er et 2. grads polynomie (hvis der står x^2 + 1)


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. oktober 2012 af MetteNielsen1993 (Slettet)

hej! jeg tror jeg har fået samme opgave, men der skal stå 

f(x)=2*x

g(x)=2^-2

h(x)=x^2+1

er f og g så stadig førstegradspolynomier? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. februar 2014 af Remington123 (Slettet)

Er der nogen som kan hjælpe med at forklar det yderligere ? :-)

Skriv et svar til: Hjælp til graf fortolkning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.