International økonomi

plzzz hjælp hurtigst muligt ! det haster

29. maj 2012 af Madsjensen3 (Slettet) - Niveau: A-niveau

1. Beregn på baggrund af bilag 1 Danmarks import i 2010. Forklar om man på baggrund af tallene for import og eksport kan sige, om der er overskud eller underskud på betalingsbalancens løbende poster.

 

Privatforbrug: 853

offentligt forbrug: 512

BNP: 1.746

Offentlige investeringer: 38

privat investeringer: 244

Eksport: 881


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. maj 2012 af Michaelsvendi (Slettet)

Kunne virkelig også godt bruge hjælp til denne.


Brugbart svar (1)

Svar #2
30. maj 2012 af hakan1112 (Slettet)

hahah,, du fik spørgsmålet igår d. 29.05-2012 og kunne stille spørgsmålet 1 time efter du var i eksamen, hvordan det?

men det jeg gjorde var at lave en ligning som lyder

1746 + x = 1365 + 282 + 881

x = 1365+282+881-1746

x= 782

altså danmarks import i 2010 var på 782

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #3
02. juni 2012 af Walras

Det handler jo blot om at huske forsyningsbalanceidentiteten:

Y=C+I+G+X-M,

Så indsætter vi bare, idet

1.746=853+(38+244)+512+881-M,

og vi kan da isolere M, så

M=853+(38+244)+512+881-1.746,

hvorfor resultatet er

M=782.

Altså er #2 korrekt, men det ville nok vise en smule mere forståelse, hvis de korrekte bogstaver benyttes, og der er sproglige forklaringer med.

 


Skriv et svar til: plzzz hjælp hurtigst muligt ! det haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.