Matematik

Cirkeldiagram...

29. maj 2012 af sarah098 (Slettet)

Hej,

Jeg er stødt på en opgave i min matematik bog der driller en smule. håber du vil hjålpe mig :-).  Der står:

skemaet viser aldersfordelingen i en 7. klasse. Tegn et cirkeldiagram, som viser fordelingen.

(Brug passer, vinkelmåler og lineal.)

(Skemaet)

Alder                                     Antal

12år                                           4

13år                                          18

14år                                           2

 

 

På forhånd, Tak

 

Hilsen Sarah :-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. maj 2012 af SuneChr

Klassen har  24 elever i alt.

De 12. årige udgør 4/24 af 360 =  60o

De 13. årige udgør  18/24 af 360o =  ?

De 14. årige udgør 2/24 af 360o = ?

Tegn en cirkel og tegn de tre lagkagestykker med de beregnede vinkler med cirklens centrum i toppen.


Skriv et svar til: Cirkeldiagram...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.