Generelt

Klage over karakter

30. maj 2012 af capones (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nu er sagen således at jeg dumpede min fysik-eksamen i dag, men jeg føler selv at karakteren er uretfærdig, og at jeg blev utrolig distraheret af andre elever på skolen, der to gange bankede på døren mens jeg var i gang med at eksaminere, og som læreren åbnede op for!

Men mit egentlige spørgsmål - hvis jeg nu klager og den rent faktisk går igennem, bliver jeg så ikke student før jeg har lavet en re-eksamen? Jeg er utrolig ked af mit 00, men hvis en ny eksamen betyder at jeg ikke bliver student her til sommer, så vil jeg måske bare æde den alligevel...


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. maj 2012 af anonym000

 

Det lyder ikke særlig godt : / 
Hvilket emne var du op i og hvad sagde du..?

- - -

...............


Brugbart svar (1)

Svar #2
30. maj 2012 af Nilletøz (Slettet)

Jeg får fra fysiklæreren her på siden at vide, at hvis du skal til sygeeksamen eller re-eksamen (af den ene eller anden grund), så kan du ikke blive student sammen med alle de andre - så kan du først blive det til august/januar, afhængigt af hvornår eksamen ligger. 

Det er forresten bekendtgørelsen for faget, du skal have fat i for at se, om din karakter er uretfærdig, og klage med henvisning til bekendtgørelsen. Derudover skulle der være klagegrundlag for, at du er blevet forstyrret under din eksamination, hvis du kan argumentere godt nok for det.

Husk at dit 00 vil indgå i dit gennemsnit - og nu kender jeg ikke dit niveau til daglig, men hvis du skulle ligge langt over og måske ikke 'bare' 02, så er det måske værd at overveje, selvom du ikke får en hue samtidig med de andre.


Brugbart svar (3)

Svar #3
30. maj 2012 af anonym000

Der mange uddannelser, som kræver at alle fag er bestået, så hvis jeg var dig, vil jeg ikke bekymre mig om, at ikke blive student med dine klassekammerater, men om din fremtid.

- - -

...............


Brugbart svar (1)

Svar #4
30. maj 2012 af Nilletøz (Slettet)

#3 men hvis det 'bare' skal bestås, så kan hun jo vælge at blive student og så tage det som GSK gratis i sommerferien. Men det vil ikke indgå i gennemsnittet, så hvis det skal have betydning for gennemsnittet, hun søger ind på, så skal hun forsøge at få fat i en reeksamen. 


Brugbart svar (1)

Svar #5
30. maj 2012 af anonym000

#4

Et højt gennemsnit.. er det ikke det hele gymnasiet går ud på, så man kan komme ind på sit drømmestudie :) Det er det i hvert fald for mig :D

- - -

...............


Brugbart svar (1)

Svar #6
30. maj 2012 af Nilletøz (Slettet)

#5 - det kan man med den reform, man har nu, ja :) Det var liiiidt sværere på den gamle, som jeg gik under :P 
men jo, for mange er det, hvad det handler om, og så supplerer man adgangsgivende fag bagefter. Personligt er jeg modstander af, at det kan gøres på den måde, men som det er nu, så er det altså sådan, at det hænger sammen for de fleste ^^ 

 

#0 - Fysiklæreren her på siden tog lige et kig selv og siger, at der nok er en god chance for medhold, hvis der klages over eksaminationforløbet, fordi det ikke er forløbet korrekt / med hensyn til eksaminanden, grundet forstyrrelserne, hvor læreren også åbner døren. 


Skriv et svar til: Klage over karakter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.