Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Finde profit?

31. maj 2012 af trinerasmussen1991 (Slettet)

Faste omkostninger: 2000 kr
Herudver 200 kr. pr yderligere produceret enhed.  Monopol marked.

Efterspørgselsfunktion:

Pd = -100Q+2000


TR = -100Q^2 + 2000Q
TC = 200Q+2000
MC = 200
MR= -200Q+2000

spB)

Find optimeret pris/mængde, samt værdi af den overnormale profit:

P pris = 1100
Q mængde = 9

hvordan finder man profitten?


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. juni 2012 af Haider7

Det finder du ved: TR - TC, hvor TR er lig P*Q, altså

profit = (1100 * 9) - (200*9 + 2000) = 9900 - 3800 = 6100

 


Skriv et svar til: Finde profit?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.