Matematik
Reducere brøk..
29. august 2005 af
Swamb (Slettet)
Jeg forstårikke helt hvad jeg skal gøre med den her andengradsligning... Så hvis nogen kan hjælpe med at forkorte brøken så ville det være super...
(x^2+4x+4)(x-2)^2 / x^2-4
(x^2+4x+4)(x-2)^2 / x^2-4
Svar #1
29. august 2005 af Duffy
(x^2+4*x+4)*(x-2)^2/(x^2-4) =
(x+2)^2*(x-2)^2 / (x-2)*(x+2) =
(x+2)(x+2)*(x-2)(x-2) / (x-2)*(x+2) =
(x-2)*(x+2)
Duffy
(x+2)^2*(x-2)^2 / (x-2)*(x+2) =
(x+2)(x+2)*(x-2)(x-2) / (x-2)*(x+2) =
(x-2)*(x+2)
Duffy
Svar #2
29. august 2005 af Swamb (Slettet)
Nice... Tak! Hvis jeg kunne finde ud af noget ville jeg hjælpe dig med det.. :D
Skriv et svar til: Reducere brøk..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
