Eksamensforberedelse

FSA fysik 9. klasse

03. juni 2012 af Eilamaneslein (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej, jeg skal op i FSA fysik i morgen, og er rigtig nervøs! Jeg ved ikke så meget om prøven udover, at der er en lærer og en censor der går rundt og følger med i de forsøg man udfører og fortæller om. Jeg kunne godt tænke mig at høre, om der er nogen, der ved, hvad der står på det papir man trækker. Står der bare et emne man skal lave forsøg til, eller er det et spørgsmål eller noget andet? 

Håber nogen kan hjælpe, på forhånd tak:-) 


Brugbart svar (2)

Svar #1
03. juni 2012 af Matematikta (Slettet)

Jeg var til prøve sidste år og det foregik således:

Vi blev kaldt ind til eksamen og vi skulle hver især (individuelt) starte med at trække et sprøgsmål. Jeg har faktisk allerede glemt hvad der præcist stod men der står i hvert fald følgende:

- Emnet det er: (Syre/base), (magnetisme) mm.

- Tror der står nogle stikord/ linjer til emnet der giver et fingerpeg om hvilke forsøg du skal lave

 

Derefter så jeg mine forsøg igennem og valgte 2 forsøg ud de mindede om det jeg havde trukket. Man får så tid til at stille forsøget op og når man er klar kommer censor og lærer over til en og stiller en spørgsmål og man forklare selv hvad forsøget viser og fysikken bag forsøget. Husk at gøre forsøget helt klar inden lærer + censor kommer så du ikke skal rode med for meget mens du svarer på spørgsmål - tro mig det havde jeg svært ved :-)

Når censor + lærer har været over ved dig et par gange, er eksamen slut man går ud og bliver individuelt kaldt ind for at få ens karakter.


Skriv et svar til: FSA fysik 9. klasse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.