Matematik

exp = e ?

03. juni 2012 af kla08 (Slettet)

er exp(1) = e1

eller er exp(5+2i) = e5+2i


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. juni 2012 af nielsenHTX

ja til begge.


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. juni 2012 af SuneChr

exp( ..... )  er lettere håndtérbart, hvis eksponenten er et længere udtryk i f.eks. en differentialligning eller binome ligninger.


Skriv et svar til: exp = e ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.