Engelsk

Hrtigt kig på en engelsk sætning :)

29. august 2005 af Hamborg (Slettet)
Det er også begyndelsen på flere hundrede års skandinavisk (hovedsagligt dansk) indflydelse på det engelske sprog.

This is also the beginning of several hundreds of years scandinavian (mainly Danish) influence on the english language.

Er den korrekt oversat?

Svar #1
29. august 2005 af Hamborg (Slettet)

Lige en bette en til:)

Sprogene var nært beslægtede, og de to folk var kulturel på nogenlunde samme nivaeu;

The languages were closely related and the two peoples were fairly on the same culturally level

Det er primært "kulturel" som jeg er i tvivl om...

Brugbart svar (0)

Svar #2
29. august 2005 af Therackoo (Slettet)

Jeg vil oversætte det sådan her, hvis jeg har forstået det rigtigt:

This is also the beginning of several hundreds of years that scandinavia(mainly Danish) have influence on the English language.

Brugbart svar (0)

Svar #3
29. august 2005 af Therackoo (Slettet)

Scandinavia selvfølgelig med stort "S"

The languages were closely related to each other, and the two people were fairly on the same culturally level.

Svar #4
29. august 2005 af Hamborg (Slettet)

det hedder peoples i flertal :) og synes ikke din første oversættelse er bedre end min :)

Brugbart svar (0)

Svar #5
29. august 2005 af Sinz (Slettet)

det gør det da ikke Hamborg?

Svar #6
29. august 2005 af Hamborg (Slettet)

folk¹ sb. (et, -) (nation) people (pl. peoples)

pl. = pluralis = flertal = 2 :)

Svar #7
29. august 2005 af Hamborg (Slettet)

This is also the beginning of several hundreds of years scandinavian (mainly Danish) influence on the english language.

Ingen der kan få den til at lyde bedre/være mere korrekt?

Brugbart svar (0)

Svar #8
30. august 2005 af MHE (Slettet)

This is also the beginning of several hundreds of years OF Scandinavian (mainly Danish) influence on the English language.

Den kan vist ikke vendes anderledes.

Skriv et svar til: Hrtigt kig på en engelsk sætning :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.