Matematik

MAT B SKR. EKS. 31. MAJ 2012!!!!!

04. juni 2012 af A-sp (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej!

 

Er der nogle herinde som var til matematik b skr. eksamen fra STX d. 31. maj i år? Hvis dette er tilfældet er der så nogle der evt. har en facitliste eller vil lægge deres opgave op, så man evt. kan se hvor mange rigtige man har, da der stadig er lang tid til offentliggørelse af ens karakter.

Personligt, synes jeg selv prøven var svær, hvad med jer andre?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. juni 2012 af allan_sim

Kortfattede svar:

1) f(x) er A, g(x) er C og h(x) er B

2) D=4. Løsninger er x=-3 og x=-5

3) |AB|=10 og T=37,5

4) f(0)=7, f(3)=14, f(6)=28 og f(9)=56

5) f'(x)=2*ex. Tangentligningen er y=2x+3

6) F1(x) er den ønskede stamfunktion

7a) S(t)=1902·1,523t

7b) S(10)=127874 MW

7c) a angiver, at kapaciteten stiger med 52,3% om året, mens b angiver, at kapaciteten var 1902 MW i 2005.

8a) |BC|=9,2 og T=15

8b) B=40,6º  og ma=3,35

9a) r=27,19 cm

9b) rv=28,93%

10a) x=-1 ∨ x=0 ∨ x=1

10b) Voksende i ]-∞;-1] og [0;1]. Aftagende i [-1;0] og [1;∞[

10c) A=12/5

11a) (272,104,54,101,55,9,135,294,73)

11b) X2-teststørrelse på 7,53 giver anledning til en testsandsynlighed på 0,4807. Nulhypotesen kan ikke forkastes.

12a) h=3-πr og A(r)=h·2r-πr2=6r-3πr2

12b) x=1/π


Svar #2
04. juni 2012 af A-sp (Slettet)

Mange tak! Ved du evt. om hvert spørgsmål tæller 5 point eller 10 point?


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. juni 2012 af allan_sim

#2.

10 point


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. juni 2012 af dittejensen1 (Slettet)

Forstår slet ikke hvordan du har fået resultatet til 0,4897 i opgave 11b. Hvad har du sat frihedsgraderne til at være?


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. juni 2012 af allan_sim

#4.

Der er 8 frihedsgrader. Jeg har bare benyttet afrundede tal vedrørende den forventede stemmefordeling, så derfor kan der være forskelle ved udregning af sandsynligheden. Uden afrundede tal er sandsynligheden 0,5079 med samme konklusion.


Brugbart svar (0)

Svar #6
05. juni 2012 af dittejensen1 (Slettet)

Øv øv, hvor mange point tror du man får hvis man har sagt at frihedsgraderne er 1 og derfor fået et forkert resultat, men har det andet rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #7
14. december 2012 af lulululululu (Slettet)

til allan_sim -  hvordan bestemte du BC og arealet af trekant ABC?

 

 


Skriv et svar til: MAT B SKR. EKS. 31. MAJ 2012!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.