Biologi

Osmose

06. juni 2012 af molly16 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej :-)

 

Der er nogen derude der kan hjælpe mig med følgende spørgsmål?

 

- Redegør for forskellige transportprocesser over cellemembranen og giv eksampler op konkret anvendelse?

 

- Diskuter og vurder transportprocesserne over cellemembranen som mulige konserveringsmetoder af fødevarer? 

 

Tak på forhånd! 


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. juni 2012 af vejgeh (Slettet)

Der findes tre transporttyper som udgangspunkt: Aktiv transport, faciliteret transport, og passiv transport. Siger det dig intet? Der må stå noget i en af dine bøger. Og hvis der ikke gør, så kig igen.


Svar #2
06. juni 2012 af molly16 (Slettet)

Det var mere det der konkret anvendlese jeg ikke helt forstod.. 


Skriv et svar til: Osmose

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.