Matematik

Statistik

07. juni 2012 af Maroccain1 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej. 

jeg sider her med mine skriftlig eksamens opgaver, og vil lige udregne om jeg har fået denne opgave rigtigt, så det kunne være sødt af jer hvis i lige ville udregne den. 

Nedenstående tabel viser antal familier i Danmark med mere end én bil, dels angivet i tusinde, dels angivet som indekstal med basisår 2008.


Årstal 
2007 - antal familier i tusind ( 340)

2008 - antal familier i tusind ( 364) - indekstal 100 

2009  - indekstal - 103,4

 

a) Bestem antal familier med mere end én bil i 2009. Bestem indekstallet for 2007.


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. juni 2012 af Andersen11 (Slettet)

Gang familieantallet i 2008 med forholdet Indeks(2009)/Indeks(2008) = 103,4/100 .

Indeks(2007) = [ Familieantal(2007)/Familieantal(2008 ] · Indeks(2008)


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. juni 2012 af SuneChr

Man benytter, at indekstallene er proportionale med antal familier, så vi har

340 / x  =  364 / 100  =  y / 103,4   hvor x og y er henholdsvis indekstal for 2007 og y er antal familier i 2009.


Svar #3
07. juni 2012 af Maroccain1 (Slettet)

Hvooor nedren !!!!

 

men tak for hjælpen 


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. juni 2012 af Andersen11 (Slettet)

#3

Hvori ligger skuffelsen her?


Svar #5
07. juni 2012 af Maroccain1 (Slettet)

For at regne bestemme antal familier i 2009. 

 

så sagde jeg 364 / 103,8 * 100 = 350,67 

 

glemte at divider 103,8 med 100. 


Svar #6
07. juni 2012 af Maroccain1 (Slettet)

Hvis man får 10 rigtige ud af 15. Hvilke karakter bliver der givet. 


Brugbart svar (0)

Svar #7
07. juni 2012 af Andersen11 (Slettet)


Svar #8
07. juni 2012 af Maroccain1 (Slettet)

#7 er du matematik lære (: 


Brugbart svar (0)

Svar #9
07. juni 2012 af Andersen11 (Slettet)

#8

Jeg er hverken matematiklære eller matematiklærer.


Svar #10
07. juni 2012 af Maroccain1 (Slettet)

Når okaay. Men tak for hjælpen 


Svar #12
07. juni 2012 af Maroccain1 (Slettet)

Ja det er det. 

Det vildt nedren, at finde ud af at små fejl kan gøre sån en stor ændring i karakteren. xd 


Brugbart svar (0)

Svar #13
07. juni 2012 af Andersen11 (Slettet)

#12

Hver opgave gives points i fem forskellige kategorier, som beskrevet i dokumentet i #7. Selv om et resultat ikke er korrekt, kan der gives delvis score for beskrivelse af korrekt fremgangsmåde, gode figurer, osv.


Skriv et svar til: Statistik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.