Matematik

eksponenttialfunktionen

12. juni 2012 af thaarup83 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.

har fået stillet opgaven til mundtlig eksamen.

 

givet eksponenttialfunktion f(x)=a^x

vis vha 3 trinsreglen at differentialkvotienten kan skrives som f`(x)=a^x*f`(0)

jeg kan sipelthen ikke se hvordan jeg skal gribe det an

a^x differentieret bliver jo a^x*ln(a)


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. juni 2012 af jihudsif (Slettet)

Kan du hjælpe mig med engelsk please+?


Svar #2
12. juni 2012 af thaarup83 (Slettet)

hvad vil du gerne vide


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. juni 2012 af jihudsif (Slettet)

Det er min disposition og min Noter til eksamen, som skal rettes m.m ?

 

Please. ;(


Svar #4
12. juni 2012 af thaarup83 (Slettet)

jeg synes du skal prøve at spørge under engelsk der er nogle der er mere kompetente til det end mig

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. juni 2012 af jihudsif (Slettet)

Har gjort 100 gange, men det lykkedes aldrig, Please vil  du ikke nok?


Svar #6
12. juni 2012 af thaarup83 (Slettet)

prøv at oploade dem

 


Svar #7
12. juni 2012 af thaarup83 (Slettet)

er det egentlig ikke en forkert påstand at det kan skrives f`(x)=a^x*f`(0)


Svar #8
12. juni 2012 af thaarup83 (Slettet)

ingen der kan hjælpe?


Skriv et svar til: eksponenttialfunktionen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.