Matematik

Hvordan isolere man korrekt ?

12. juni 2012 af MarkkLarsen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, 

 

Hvordan kan jeg isolere dette, ønsker detaljeret forklaring tak :)

 

Få t til at stå alene

c / b = v * t *d

 

 

Få til at stå alene

t / n = b / x * y

 

 

Få u  til at stå alene

q = u * f * g

 

 

Få til at stå alene

h * k * J = o * æ

 

 

På forhånd tak :)

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. juni 2012 af nielsenHTX

c / b = v * t *d    del med v*d

 

t / n = b / x * y   gang med x og n og del så med t.

 

q = u * f * g    del med f*g

 

h * k * J = o * æ  del med k*j

 


Svar #2
12. juni 2012 af MarkkLarsen (Slettet)

så det bliver

 

(c / b) / (v * d)  eller / (v / d)

 

x = b / y * n / t

 

q / f * g = u eller q / f / g = u 

 

h = o * æ / k * j eller h = o * æ / k / j 

 

??

 

På forhånd tak  :) 


Skriv et svar til: Hvordan isolere man korrekt ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.