Matematik

Cm til liter??

14. juni 2012 af Cdanielsen (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Nogle der ved hvordan man regner cm om til liter??

Tak på forhånd:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. juni 2012 af KlogeÅse (Slettet)

Cm - Du mener forhåbentlig cm3 ?


Brugbart svar (2)

Svar #2
14. juni 2012 af Crazyguitarman (Slettet)

det kan man ikke

man kan regne cm3 om til liter. 1 liter = 1000 cm3


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. juni 2012 af emilfejer (Slettet)

eller 1 cm3 = 1 ml :)

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. juni 2012 af emilfejer (Slettet)

#2


det kan man ikke

man kan regne cm3 om til liter. 1 liter = 1000 cm3


eller 1 cm3 = 1 ml :)


Brugbart svar (1)

Svar #5
14. juni 2012 af SuneChr

# 0  Der kunne jo også i spørgsmålet ligge, hvordan meterologerne regner cm nedbør om til liter vandmængde?

Kun Camilla kan vide det. Vi andre må gætte.


Skriv et svar til: Cm til liter??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.