Kommentarer til Studieportalen.dk

Nu er det eksamen: Omfattende spørgsmål.

14. juni 2012 af hesch (Slettet)

Til studerende, der søger hjælp:

Jeg har igennem det sidste år, med iver og interesse, kastet mig over at besvare spørgsmål indenfor fysik og lidt  matematik, og har her igennem draget følgende erfaringer:

-  I løbet af skoleåret dukker der spørgsmål op, som er afgrænsede til et specifikt problem, og som kan besvares i løbet af 10 min.  ( fint ). Jeg ser, at evt. tillægsspørgsmål følges op med beredvillig hjælp.

-  Op til eksamen kommer der så spørgsmål som: "Jeg kan trække 6 emner til fysik, hjælp med at skrive disposition til disse" eller "Foreslå fysikforsøg, der kan fortages indenfor ( 6 emner ), beskriv fremgangsmåde, letfattelig teori, osv. Mange af disse spørgsmål kan besvares indenfor een til to timer, ( skidt ).

Jeg får, af sidstnævnte, indtryk af jeres manglende interesse for faget, modsat jeres interesse for en ufortjent god karakter, der vel egentlig burde afspejle jeres standpunkt. Mange af disse "sidste dages helliges spørgsmål" ses at stå ubesvarede hen, hvorfor tror I ??  Hvis I selv viser interesse, og selv yder en løbende indsats, så er der mange, der vil hjælpe.

 


Skriv et svar til: Nu er det eksamen: Omfattende spørgsmål.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.