Studievejledning

Bestået med gennemsnit på x

16. juni 2012 af Chrisman (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

"Matematik A skal være bestået med et gennemsnit på mindst 6,0." - Og på ITU's hjemmeside står der "I kvote 1 bliver du udelukkende vurderet på gennemsnittet fra din adgangsgivende eksamen." - Dette står ved de specifikke adgangskrav for den uddannelse jeg gerne vil ind på.

Tæller årskaraktererne i dette tilfælde? Jeg har fået 12/12 i Matematik, og forventer et 10-tal for den skriftlige. Hvis jeg nu fik 00 i mundtlig, ville gennemsnittet for mine eksamener så være 5,0 - Betyder det så, at det beståede gennemsnit er 5,0/at gennemsnittet fra den adgangsgivende eksamen er 5,0?

Hvis det ikke er tilfældet, er det så muligt at dumpe mundtlig, have et gennemsnit på over 6,0 og så stadig komme ind, eller har jeg så ikke bestået Matematik A?


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. juni 2012 af Widukind (Slettet)

Dette er et udmærket værktøj til udregnelse af ens gennemsnit, uagtet om man går i 1g, 2g eller 3g. Man kan jo altid indtaste hypotetiske tal. 

http://www.softit.dk/Snit/Rysensteen/STX-OLD-gennemsnit.htm


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. juni 2012 af sissasine (Slettet)

Årskarakterer der afgives i 3 g tæller med ( årskarakterere tæller med i det år faget afslutte.

Et A fag tæller 2 er der både en skriftlig og mundtlig del fordeles det med 1 til hver=

12+12+10+0 = 34 / 4 = 8,5 


Svar #3
16. juni 2012 af Chrisman (Slettet)

Hvis jeg nu var rigtig pessimistisk:

12+12+7-3=28/4=7

Kan jeg bare blive hjemme?


Brugbart svar (1)

Svar #4
16. juni 2012 af Anxyous (Slettet)

#3:

Så bliver du noteret som udebleven, og har dermed ikke taget alle dine eksamener.


Svar #5
16. juni 2012 af Chrisman (Slettet)

Kan jeg så sætte mig derinde og smile?


Brugbart svar (1)

Svar #6
16. juni 2012 af Anxyous (Slettet)

#5:

Ja. Men jeg vil af respekt for din lærer og censor fraråde det.


Brugbart svar (1)

Svar #7
17. juni 2012 af klotte (Slettet)

hvor er denne problemstilling teoretisk.....gør hvad du kan - du har kun en chanche for at få et gennesnit og det kunne jo tænkes at du senere ville ind på en anden uddannelse hvor du skulle bruge et gennemsnit

 


Brugbart svar (1)

Svar #8
17. juni 2012 af Sogne (Slettet)

kan se at i har ret meget forstand på karakter herinde. Tænkte på om nogle kendte til karakter ved oprykning til næste år?.. 
Skal det være sårn at man kigger på både årskarakter og eksamener for både mundtlige og skriftlige ved afsluttende og ikke afsluttende karakter? 
 

Eller kigger de kun på karakter som ER afsluttet nu? 


Brugbart svar (1)

Svar #9
18. juni 2012 af KlogeÅse (Slettet)

#8

Man kigger på alle karakterer.


Svar #10
22. juni 2012 af Chrisman (Slettet)

Hey folkens.

Jeg fik 12 i alle matematik eksamener, så nu har jeg et gennemsnit på 12 i mat.


Brugbart svar (1)

Svar #11
23. juni 2012 af sissasine (Slettet)

sådan.)

 

 


Skriv et svar til: Bestået med gennemsnit på x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.